Chioșcurile sunt structuri mici și mobile utilizate pentru diverse scopuri, cum ar fi afișarea de informații turistice, comerțul ambulant, vânzarea de flori, alimentația publică și multe altele. În această descriere, vom examina două categorii de chioșcuri, cele cu design clasic și cele cu design modern, care se pot clasifica în funcție de aspectul lor și funcționalitatea acestora.

Chioșcurile cu design clasic au un aspect traditional și sunt potrivite pentru zone cu arhitectură clasică. Acestea au în componență elemente ornamentale și structurale turnate din aliaj metalic necorosiv, acoperite cu o vopsea alchidică de culoare neagră, care dau un aspect de fier sablat. Designul acestor chioșcuri poate fi personalizat în funcție de nevoile fiecărui client, astfel încât pot fi realizate la dimensiuni diferite (multiplu de 1,5 m) și forme diferite (pătrat, dreptunghi, octogon).

Chioșcurile cu design modern sunt potrivite pentru zonele moderne, cum ar fi mall-urile, supermarketurile, zona de promenadă și multe altele. Structura lor este formată din metal și structură metalică ușoară, cu închideri din alucobond și tâmplărie din aluminiu cu geam termopan. Aceste chioșcuri sunt personalizate în funcție de proiectul fiecărui client sau de scopul utilizării lor, astfel încât designul, dimensiunile și dotările sunt adaptate în mod specific nevoilor fiecărui utilizator.

Chioșcurile sunt structuri mici și mobile care se pot clasifica în funcție de designul lor și de funcționalitatea acestora. Fie că sunt chioșcuri cu design clasic, cu aspect traditional și potrivite pentru zonele cu arhitectură clasică, sau chioșcuri cu design modern, adaptate zonele moderne și personalizate în funcție de nevoile fiecărui client, acestea pot fi utilizate pentru multe scopuri diferite.